Zaandamse politie zoekt vuurwapen, vindt 77 gram wiet

Share Button

ZAANDAM Even leek het erop dat agenten met spoed afgingen op een melding over een man met een vuurwapen in Zaandam, eerder deze week onverrichter zaken zouden terugkeren naar het bureau. Een wapen werd dan ook niet gevonden, maar bij het doorzoeken van zijn auto stuitte de politie wel op een lading softdrugs.

De verdachte hield zich op in een horecagelegenheid in de Czarinastraat, zo liet de melder de politie weten. Het vuurwapen zou hij hebben verstopt in een tasje dat hij bij zich droeg. Eenmaal in de horecagelegenheid troffen de agenten de verdachte aan.

Ze inspecteerden zijn tasje, maar vonden geen vuurwapen of andere strafbare zaken. Wel kwam er een voorwerp tevoorschijn dat door de melder mogelijk voor vuurwapen is aangezien.

Auto
Bij het inspecteren van zijn auto werd evenmin een vuurwapen aangetroffen. Wel stuitten de agenten op een zak met 77 gram hennep, schrijft de politie Zaanstreek op Facebook.

De 59-jarige Zaandammer is daarop aangehouden voor bezit van verdovende middelen en overgebracht naar het politiebureau in Zaandijk.

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Inline
Inline
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow