Verwendag Inloophuis Medemblik

Share Button

29-01_logo-inloophuis_thumb

Medemblik – Inloophuis Medemblik houdt zaterdag 14 november van 11.00 tot 16.00 uur de jaarlijkse verwendag. Na het grote succes van de vorige jaren worden de gasten van het inloophuis ook op deze dag weer eens extra verwend. Diverse therapeuten zijn aanwezig om ze een leuke dag te bezorgen met ontspanning en gezelligheid.

Er wordt aandacht besteed aan onder meer hand- en voetverzorging, massage, Reiki, Tai Chi, voetreflex, make-up en nail-art. Mensen die geconfronteerd zijn met een levensbedreigende ziekte, zoals kanker zijn van harte welkom. Maar ook hun naasten en mantelzorgers worden niet vergeten. Zij spelen immers een belangrijke rol in het welzijn van deze patiënten; dag in, dag uit.

Mensen die het inloophuis nog nooit bezocht hebben, zijn tevens welkom. Dit is een mooi moment om even kennis te maken en te ervaren wat het inloophuis kan betekenen. De toegang is vrij. Voor mensen die deze stap niet durven maken, biedt het inloophuis een eenmalig huisbezoek. Daarbij wordt alles eens rustig uitgelegd, in de eigen omgeving.

Meer weten?
Alle informatie en de agenda is te vinden op www.inloophuismedemblik.nl. Vrijwilliger worden en affiniteit met de doelgroep? Belangstellenden worden van harte uitgenodigd om te reageren.

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Inline
Inline
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow