Vader: ‘Doe aangifte tegen Alkmaarse Pedofiel’

Share Button

ALKMAAR Cornel Gorsselink vraagt iedereen die wordt lastiggevallen door André K. uit Alkmaar aangifte te doen.

Gorsselink escorteerde K. zondag naar het politiebureau nadat hij ontdekte dat K. zijn dochter op sociale media lastig viel.

De afgelopen dagen ontving Cornel talloze berichten van mensen die André K. kenden of door hem waren benaderd of lastiggevallen. “Ik wil deze mensen vragen aangifte te doen tegen deze man. Op die manier kan de politie goed inschatten hoe groot de zaak is. Deze vent is een bekende figuur in de regio. Alleen zo kan hij gestopt worden.”

Vandaag had Cornel een gesprek met de zedenpolitie. Ook zijn dochters zijn gehoord in de zaak. De politie onderzoekt de telefoons van de meiden om meer te weten te komen over deze man.

De man is tot op heden niet aangehouden. “We snappen dat het lastig is, maar we moeten eerst onderzoeken op welke grond we deze man eventueel kunnen aanhouden”, aldus een woordvoerder van de politie. “Als iemand op het politiebureau wordt gebracht, dan kunnen we die persoon niet direct aanhouden. We nemen de zaak serieus en doen nu onderzoek. We willen wel vragen om niet voor eigen rechter te spelen en de man op te zoeken, dat kan het onderzoek alleen maar schaden.”

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Inline
Inline
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow