Tim uit Enkhuizen heeft poes Max terug

Share Button

Tim met MaxEnkhuizen – Goed nieuws voor Tim (12) uit Enkhuizen. Na dagen van zijn onzekerheid, had de verstandelijk beperkte jongen vandaag eindelijk weer reden om te lachen: zijn poes Max is teruggevonden. “Wat een opluchting!”

Tim, die ook autisme en ADHD heeft, was volgens zijn moeder de afgelopen dagen erg van slag. “Max is zijn beste vriend, iets wat hij in de mensenwereld niet vindt”, vertelde zijn moeder Lianne over het belang van Max voor Tim. “Tim heeft moeite met prikkels en de poes geeft hem rust.”

Via Je bent Enkhuizer als… riep Lianne haar buurtgenoten op uit te kijken naar Max. En daarmee boekte ze succes. Toen ze dit weekend vanuit Harderwijk naar Enkhuizen reden, zag ze plotseling een foto van Max voorbijkomen. “Toen ik hem de foto liet zien, was hij helemaal blij. Zijn oogjes glunderden en hij was heerlijk uitbundig”, vertelt ze over de reactie van haar zoon. “Hij riep: Max! Max! Max!”

“Ik heb vijf dagen door Enkhuizen gelopen”, vat Lianne haar haar zoektocht naar Max samen. “Heel wat beweging gehad en aardig wat buurtgenootjes leren kennen. Geweldig hoe mensen je een warm gevoel geven met reacties en door te helpen”, zegt ze enthousiast. “En het resultaat is nog mooier.”

Bron: RTVNH

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Inline
Inline
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow