Theatergroep Veel met ‘Verscheurd’ op bühne

Share Button

Regio – Veel Theater doet zijn naam eer aan; ze doen veel: bestaande producties spelen, regie, script schrijven en huiskamertoneel. In het weekend van 18 en 19 september hebben zij voor de eerste keer het drama ‘Verscheurd’ opgevoerd. De recensies waren goed. 16 januari spelen ze dit stuk nog een keer in het Witte Kerkje van Hauwert en 22 april nog een keer in de Oosterkerk in Hoorn.

Verscheurd is een drama over afscheid, hereniging en kruiswoordpuzzels. Vader Sander en dochter Nadia hebben een goed leven samen, totdat Nadia op een dag vreselijk nieuws krijgt. Ze wil dit delen met haar vader, maar hij kan het niet en stort zich op zijn kruiswoordpuzzels. Het wordt de strijd van hun leven. Totdat er plots onverwachts een vrouw voor de deur staat, die hun wereld helemaal op de kop zet.

Gelukkig is er altijd nog tante Janny. Het bijzondere aan dit project is dat het script tijdens de repetities is geschreven en dat de drie spelers elkaar regisseren. Alle facetten hebben zij in eigen hand. De spelers zijn Evelyn Stuijfbergen, Elly Godijn en Harrie Gort.

Reserveren van kaarten kan via info@veeltheater.nl. Meer informatie: www.veeltheater.nl.

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow