Stamtafels Westwoud

Share Button

????????????????????????????????????

Westwoud – Op 14 oktober zijn alle Westwouders uitgenodigd om aan te schuiven bij een speciale dorpsbijeenkomst. Deze wordt georganiseerd in café de Lindeboom.
De inloop is vanaf 19.15 uur.

Wat hebben we tot nu toe gedaan?

Tijdens die bijeenkomst waren zowel de leden van het dorpsteam Oosterblokker als het dorpsteam Westwoud aanwezig. Verder waren de gemeente en de woningcorporatie ‘t Grootslag aanwezig. De bijeenkomst werd geleid door en Janine Boers en Kevin Vijftigschild van Atrivé die de komende maanden dit proces ondersteunt.

Zij hadden een afwisselend en uitdagend programma voor ons bedacht. De leden van de dorpsteams van Oosterblokker en Westwoud mochten bijvoorbeeld van elkaars dorpen aangeven waar we over en weer jaloers op waren en wat onze eigen sterke punten zijn.

Het dorpsteam Westwoud bestaat uit:
Patrick de Boer
Jan van Kampen
Atie Boekweit
Thaam Wijnker
Koos Schipper

In Westwoud is veel wat we willen houden.
De warme betrokkenheid bij elkaars wel en wee, de zo vaak geroemde gemeenschapszin, de cultuur van “de schouders eronder, dat doen we wel even samen!”. U weet allemaal dat dit ons veel heeft gebracht aan clubs, verenigingen en gezellige activiteiten. Ieder weekend is er wel wat te doen.

Aan de andere kant zien we dat het veel meer moeite kost om die verenigingen draaiende te houden, de kerken hebben het zwaar, de beide scholen hebben moeite overeind te blijven. Vrijwilligers willen zich niet meer zo binden en dat merken wij zo langzamerhand ook in Westwoud!

De bedoeling is om de inwoners, ondersteund door de gemeente, een op de toekomst gericht dorpsplan te laten maken. Het dorpsplan is een middel om samen het dorp vitaal te houden. We hebben u dus heel erg nodig om antwoorden te vinden op de uitdagingen waar wij als kleine kern voor komen te staan.
Kernenbeleid

Dorps Team

Kom langs op 14 oktober in de Lindeboom!

Daarom zien wij u heel graag met goede ideeën op woensdag 14 oktober in de Lindeboom om 19.30 uur.

Op die avond worden, onder leiding van het dorpsteam en Atrivé vier stamtafels ingericht. Aan die tafels kunt u vervolgens uw ideeën over de leefbaarheid van het dorp (wonen, werken en leven) naar voren brengen.

Het programma duurt tot ongeveer 22.00 uur en wordt gezellig afgesloten.

Meer informatie: Gemeente Drechterland

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Inline
Inline
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow