Snertpop zet zich in voor KWF

Share Button

Snertpop

Midwoud – Dat de organisatie van Stichting Snertpop verder kijkt dan alleen de muziek, is al langer bekend. Voor het Rode Kruis werden tijdens Serious Snertpop al duizenden euro’s opgehaald. Tijdens Snertpop zelf, op zaterdag 7 november, laat het muziekfestival zich opnieuw van zijn goede kant zien. Het zamelt geld in voor KWF Kankerbestrijding.

kwf-logo.large_

KWF Kankerbestrijding is vastberaden om kanker zo snel mogelijk te verslaan. Het ideaal is een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker. Het doel: minder mensen met kanker, meer mensen die genezen en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Om dit te bereiken werft het KWF fondsen waarmee we onderzoek naar kanker financieren en begeleiden.

Snertpop draagt hier graag een steentje aan bij. De opbrengst van de garderobe – tijdens Snertpop bemand door vrijwilligers van het KWF – gaat in zijn geheel naar het goede doel. Het ophangen en bewaren van een jas kost een euro, maar uiteraard kan er meer gedoneerd worden. Op deze manier hopen Snertpop en het KWF tot een mooi bedrag te komen.

 

Nielson
De 9e editie van Snertpop vindt op 7 november plaats in Sporthal De Tripkouw in Midwoud. Vanaf 18 uur treden Nielson, Rondé, Navarone, MonkeyBack en The Tour op.
Kaarten zijn te koop via onder meer www.snertpop.nl en Café De Post in Midwoud.

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow