Scrooge in het Westfries Museum

Share Button

Hoorn – Ook dit jaar is het wereldberoemde kerstverhaal van Charles Dickens weer te beleven in het Westfries Museum. In een bijzondere bewerking. Met een magistrale Frederik de Groot als Scrooge. Onder de prachtige begeleiding van fluitiste Saskia van der Hall.

Voor het zevende achtereenvolgende jaar kruipt acteur en regisseur Frederik de Groot weer in de huid van de grootste vrek aller tijden, Ebenezer Scrooge, hoofdpersoon in het wereldberoemde kerstverhaal A Christmas Carol van Charles Dickens. De Groot maakte een bijzondere bewerking van het verhaal waarin hij zelf alle rollen voor zijn rekening neemt.

Als het Kerstavond is, krijgt aartsvrek Ebenezer Scrooge bezoek van drie geesten. Ze houden hem een spiegel voor. Zal dit hem tot inkeer brengen? Met haar prachtige fluitspel voegt Saskia van der Hall een extra dimensie toe aan deze bewerkte versie van Dickens’ A Christmas Carol.

Scrooge wordt gespeeld in de sfeervolle schutterijzaal van het Westfries Museum, waar slechts 50 zitplaatsen zijn. Dit geeft de voorstelling een sfeerrijk en intiem karakter.

De voorstelling duurt een uur en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. De entree bedraagt € 15,-. Daarvoor krijgt u tevens toegang tot de rest van het sfeervol aangeklede museum.

Data, tijden en informatie is te vinden op onze website www.wfm.nl, daar kunt u ook reserveren voor de voorstelling.

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Inline
Inline
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow