Rheino's Ladies Night

Share Button

Ladies Night

Andijk – Rheino’s presenteert woensdag 21 oktober vanaf 19.00 uur een Ladies Night in restaurant 1619 in Andijk. Alle vrouwen zijn van harte welkom.

Op het programma staan onder meer een modeshow met de laatste wintertrends en demonstratie van de Kleine Prins, waarbij Carin Beerepoot laat zien zien hoe zij permanente make-up aanbrengt. Claudia Hartendorp geeft deze avond massages en bezoekers kunnen kennismaken met de detox-sapjes van ZuSs & sap.

Verder kunnen vrouwen hun nagels laten lakken door Rosan Botman en de laatste haartrends van kapsalon Snipss ontdekken. Visagie Looks van Melissa Smit geeft een make-up-demontratie en Leonie maakt onder de naam Sproet sieraden. Personal trainer Mark Volkert is aanwezig.

Er staan verschillende Wervershoofse ondernemers met diverse producten, zoals tuincentrum Den Heuvel, Uw eigen drogist Vroegop, slijterij Vidra en Bakkerij Swart. Jefrrey Oud zorgt voor livemuziek. Ook zijn deze avond prijzen te winnen en kunnen bezoekers op de foto in een speciale fotobooth.

De kosten zijn vijftien euro per persoon, dit is inclusief twee consumpties, een welkomstdrankje en een goodiebag. Lever de entreekaart in en krijg vijftien euro korting op een aankoop bij Rheino’s met een minimale besteding van dertig euro bij alle vestigingen van Rheino’s in de week na de Ladies Night .

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Inline
Inline
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow