Rederskring Reddingstation Wijdenes officieel opgericht

Share Button

KNRM logo480

Hoogkarspel – De raadzaal van de Gemeente Drechterland was woensdagmiddag 28 oktober het toneel van de oprichting van de Rederskring van Reddingstation Wijdenes.

Volgens burgemeester Van der Riet was het “de inauguratie als reder”. Wat betekent dat het de plechtige ceremonie is voor de oprichting van de Rederskring.

Doelstelling
De Rederskring is opgericht met als doel het reddingstation financieel te ondersteunen. Op dit moment bestaat de Rederskring uit zes reders (lokale ondernemers) die voor de komende vijf jaar duizend euro per jaar doneren. Het doel is om de komende jaren te groeien tot ongeveer twaalf reders om het reddingstation optimaal te kunnen ondersteunen. In ruil hiervoor worden bedrijven betrokken bij het reilen en zeilen van het reddingstation en kunnen ze netwerken met gelijkgestemde ondernemers.

Trots
Elke reder heeft zo zijn eigen beweegredenen om reder te worden. De reders zijn vooral trots op Reddingstation Wijdenes dat met professionele vrijwilligers, 24 uur per dag, mensen helpt en redt op het Markermeer. Bedrijven die interesse hebben om reder te worden, kunnen contact opnemen met Reddingstation Wijdenes voor meer informatie: rederskring@sarwds.nl

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow