Radiozender Jouw FM stopt: "Stoppen op het hoogtepunt"

Share Button

3492018036-6f06a844Bloemendaal – Jouw FM, de lokale oproep voor Bloemendaal en omstreken, stopt. “De top is bereikt”, stelt de omroep.

 

“Samen met onze dertig vrijwilligers hebben we daarom de knoop doorgehakt en besloten om vol lef en trots op ons hoogtepunt te stoppen. Niet omdat we moeten; maar omdat we het zelf willen. Wat ons betreft uniek voor een lokale omroep in Nederland”, aldus een woordvoerder van Jouw FM.

Vernieuwend
Jouw FM begon zo’n 20 jaar geleden als Antenne Bloemendaal, later AB-Radio. In 2011 koos de omroep voor een andere strategie en ging verder als Jouw FM.

“Al onze doelen die we voor ogen hadden zijn stuk voor stuk gehaald. Het heeft zelfs onze stoutste verwachtingen overtroffen”, aldus de woordvoerder van Jouw FM. “Eén van onze doelen was het ontwikkelen en klaarstomen van talent. Op radiogebied hebben we dit op een vernieuwende manier proberen te doen.”

Laatste uitzending
Jouw FM was de eerste omroep in het NH Nieuwsnetwerk, het samenwerkingsverband tussen lokale omroepen en RTV NH. De omroep werd gerund door zo’n 30 vrijwilligers. Op 12 december is de laatste uitzending.

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow