Raadsleden Medemblik wederom in de clinch

Share Button

rip-bushokje

Medemblik – In het lokale krantje van de binding gemeente Medemblik, worden onbenutte bushokjes ter discussie gesteld door Raadslid Geert Mos.

Mos vraagt zich af of de leegstaande bushokjes geen andere bestemming kunnen krijgen. Deze vragen zijn mede raadslid Dirk Steltenpool in het verkeerde keelgat geschoten. Volgens Steltenpool probeert mede raadslid Mos alleen maar de pers te halen en kan hij zich beter bezig houden met echte problemen.

Mos reageert in de laatste uitgave van de binding met de woorden “dat raadslid Steltenpool zelf kampioen vragen steller en meester indiener van moties over alles wat los en vast zit.

Volgens Steltenpool kunnen de ongebruikte bushokjes best blijven staan voor ouderen of voor wandelaars om uit te rusten. Mos heeft nog nooit iemand gebruik zien maken van de bushokjes van de opgeheven buslijnen.

Mos gaat verder door te stellen dat de VVD-fractie zich sterk maakt voor het zuinig omgaan met gemeenschapsgeld, maar ongebruikte dure bushaltes met z’n argument permanent te laten staan lijkt mij daar niet in te passen.

Mos sluit af met: “Kletskoek dus Dirk, maar wel mooi de pers er mee gehaald”.

Bron: De Binding

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Inline
Inline
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow