Provincie gaat A.C. de Graafweg breder en veiliger maken

Share Button

Regio – De provincie Noord-Holland wil de A.C. de Graafweg (de N241 tussen Verlaat en de A7) aanpassen. De weg, de bermen en het fietspad worden breder. Ook worden er verschillende kruispunten aangepakt.

Er zullen kruispunten verdwijnen, anders vorm worden gegeven of omgeleid. De voorgenomen aanpassingen verbeteren de verkeersveiligheid en leefbaarheid voor de direct omwonenden.

Planning
De komende maanden wordt onderzocht wat de consequenties van deze aanpassingen zijn. Het gaat dan om ruimtelijke inpasbaarheid, aankoop van gronden, bereikbaarheid aanliggende woningen en bedrijven, bestemmingsplanprocedures. In 2016 neemt de provincie een besluit over de definitieve maatregelen. De eerste werkzaamheden vinden in 2017 plaats.

Burgerparticipatie
In de studie naar de aanpassingen heeft de provincie zoveel mogelijk rekening gehouden met verschillende belangen en zienswijzen. De resultaten van de twee informatiebijeenkomsten over de A.C. de Graafweg, het overleg met de betrokken gemeenten en het Hoogheemraadschap zijn meegenomen.

Bron: Provincie Noord-Holland

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow