Politie zoekt beeldmateriaal mishandeling ‘Hells Angels’ in Waarland

Share Button

Waarland – De politie is op zoek naar getuigen die beeldmateriaal hebben van een mishandeling op de Kerkstraat in Waarland op donderdag 5 mei.

Heeft u beeldmateriaal, dan kunt u dit uploaden via www.politie.nl/upload, onder vermelding van ‘mishandeling Waarland’. Voor overleg of vragen is de politie bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

Op een festivalterrein aan de Kerkstraat werd die dag een Amerikaanse Dag gehouden. De politie hield vier leden van de Hells Angels aan vanwege mishandeling van zeven overige festivalgangers. Volgens een getuige “hing er al een hele tijd iets in de lucht”. Om onduidelijke redenen escaleerde het omstreeks 20.20 uur.

Diverse festivalgangers uit Waarland en omgeving zijn geschopt en geslagen waarbij een aantal knock-out is gegaan en tanden moeten missen. Sommigen konden worden behandeld in de EHBO-post die voor de gelegenheid was ingericht in het dorpshuis. Een aantal moest ook voor behandeling naar het ziekenhuis onder meer voor een gebroken neus en kaak. Leden van de Hells Angels verklaren ook klappen te hebben gekregen

De politie onderzoekt de toedracht van de mishandelingen en wil hiervoor graag in het bezit komen van beeldmateriaal (filmpjes en foto’s) dat door mensen is gemaakt die op het festivalterrein aanwezig waren.

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Inline
Inline
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow