Op avontuur in 't Kerkhuys

Share Button

'T Kerkhuys

Spanbroek – Elke dag rent Jolanda Linschooten met bepakking minstens 50 kilometer hard. Zes dagen in de week, zeven weken lang, van Land’s End naar John O’ Groats, offroad dwars door Groot-Brittannië. Een vrouw als een machine, denk je. Maar niets is minder waar.

In haar boek ‘Niet de race maar de reis’ heeft Jolanda haar rijke en bijzondere reiservaringen op papier gezet. Het is een dapper en eerlijk verhaal over trailrunnen, schuldgevoel, eenzaamheid én vrijheid.

Op vrijdag 23 oktober aanvang 20.00 uur is Jolanda’s boeiende reis te beluisteren en te bekijken in ’t Kerkhuys te Spanbroek. Kaarten à € 8,00 zijn te reserveren via www.kerkhuys.nl.

Meer info over Jolanda vindt u op www.jolandalinschooten.nl.

De presentatie wordt op een 3 meter groot breedbeeldscherm geprojecteerd. Jolanda neemt u mee aan de hand van haar schitterende filmmateriaal, haarscherpe fotografie en boeiende LIVE-verhaal.

Jolanda Linschooten is fotograaf, auteur, avonturier, ultraloopster en vooral ook multimediapresentator. Sinds 2000 leeft ze van haar avonturen, reportages en expedities.

Jolanda schrijft en fotografeert voor diverse tijdschriften, waaronder Op Pad en National Geographic Traveler. Ze publiceerde een indrukwekkende reeks bergwandelgidsen, een kanogids en meerdere literaire (reis)boeken, waarvoor ze diverse keren genomineerd werd.

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Inline
Inline
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow