Op avontuur anno 1900 met de Museumstoomtram

Share Button

Medemblik – De Dickensdag vindt vrijdag 11 december plaats in Medemblik. In het sfeervol verlichte centrum wanen bezoekers zich in het jaar 1900 Ruim honderd figuranten, koorleden en muzikanten brengen jong en oud terug naar de tijd van Scrooge, Oliver Twist en Fagin en zijn boefjes. De Dickensmarkt bevindt zich in de binnenstad, direct bij het prachtig gerestaureerde station van Medemblik uit 1887.

De speciale Dickens Express rijdt naar Medemblik toe. Een unieke gelegenheid om in de donkere dagen voor Kerstmis de sprookjesachtige sfeer te ervaren van het reizen in een verlichte tram, verwarmd met stoom uit de locomotief. De Dickens Express vertrekt uit Hoorn om 15.30 uur en uit Medemblik om 21.30 uur. Reizigers krijgen voor vertrek in Hoorn een plattegrond met daarop alle activiteiten in Medemblik en een voucher waarmee zij voor slechts 15 euro kunnen dineren in het sfeervolle historische centrum van Medemblik.

Het tarief voor een retour met de Dickens Express bedraagt 21 euro voor volwassenen en 15 euro 80 voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Museumkaarthouders reizen zelfs gratis mee met deze unieke tramrit! Reserveren is niet nodig.

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow