Modelspoorbeurs in Grote Waal

Share Button

Model Spoor

Hoorn – De Westfriese Modelspoor club houdt zondag 1 november haar jaarlijkse Modelspoor beurs. Deze wordt gehouden in de sportzaal van wijkcentrum Grote Waal aan de Grote Beer 3 in Hoorn.

In het wijkcentrum zijn deze dag tal van demonstratiebanen opgesteld. Uiteraard zijn daarbij de bekende merken zoals Märklin, Roco en Fleischmann vertegenwoordigd. Verder zijn banen in diverse maten te zien, waaronder een groot opgezette N-baan, een aantal digitale H0-banen en een spoor 0-baan.

Verder is de Model Boten Club Hoorn aanwezig met demonstraties met een groot aantal radiografisch bediende modelboten.Kinderen kunnen niet alleen genieten van de mooie modelspoorbanen, maar zelf ook actief deelnemen en het felbegeerde machinistendiploma halen.

Voor de volwassen modelspoor liefhebbers zijn tal van standhouders aanwezig die hun nieuwe en gebruikte koopwaar laten zien. Daarnaast worden diverse demonstraties en workshops gegeven.

De modelspoor beurs begint om 10.00 uur en sluit om 15.00 uur.

De entree is 3,50 euro per persoon en kinderen onder de dertien jaar mogen – mits onder begeleiding – voor één euro naar binnen.

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow