Meertheater speelt Aan het eind van de aspergetijd

Share Button

Wervershoof – Het Meertheater speelt zaterdag 28 november om 20.00 uur hun voorstelling Aan het eind van de aspergetijd van Frank Houtappels in de Schoof, Kerkelaantje 1 in Wervershoof. Het stuk is een herkenbare, toegankelijke tragikomedie, met spitse en vaak geestige dialogen, die deels speelt in een kapsalon.

Aan het eind van de aspergetijd vertelt het verhaal drie vrouwen van boven de veertig en één van rond de twintig, die zich willen losmaken uit hun benauwende milieu. De zusters Aggie en Kitty zijn een toonbeeld van burgerlijke deugdzaamheid en liefdadigheidszin.

De levens van de twee zusters zijn ordelijk en overzichtelijk. Dat verandert met de komst van de jongste zus Francien, actrice, maar niet zo succesvol als ze veinst te zijn. Oude en vergeten wonden rijten open. Tussen de zusters blijkt onderling veel oud zeer te zitten. Aggies dochter Sophie is verslingerd geraakt aan een jonge Pool, een van de aspergestekers. Integratie en acceptatie zijn enkele thema’s van het stuk.

Regisseur is Theo van Groningen. Actrices zijn Sanne van Boxsel (Sophie), Linda Reus (Aggie), Liese van Velsum (Kitty) en Marjo Leupers (Francien).

De toegangprijs is 10 euro.
Kijk voor meer informatie op www.hetmeertheater.nl.

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Inline
Inline
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow