Medewerkers Stichting Netwerk gecertificeerd

Share Button

Hoorn – Donderdag 26 november heeft wethouder Pijl certificaten uitgereikt aan ruim 20 professionals van Stichting Netwerk. De medewerkers zijn geslaagd voor het Post HBO scholingstraject Welzijn Nieuwe Stijl dat geaccrediteerd is door het Registerplein.

Deze opleiding heeft Stichting Netwerk samen met de Hogeschool van Amsterdam ontwikkeld om de medewerkers voor te bereiden op de ontwikkelingen met betrekking tot de decentralisatie van jeugdzorg, de participatiewet en het passend onderwijs.

De medewerkers gaan deze kennis toepassen in hun werkzaamheden binnen Stichting Netwerk en de gemeentelijke gebiedsteams van 1.Hoorn. Ook zijn de medewerkers uitgenodigd om presentaties te houden voor studenten van de Hogeschool van Amsterdam. De hogeschool neemt deze nieuwe opleiding op in haar trainingsaanbod.

Anjo van Hout, trainer Hogeschool van Amsterdam: “Stichting Netwerk heeft geleerd hoe zij met name op het terrein van preventie een nog belangrijkere rol kan spelen. De professionals van Stichting Netwerk gaan ervoor, zijn creatief, collegiaal en leergierig en hebben een groot hart voor hun werk.”

Wethouder Pijl, gemeente Hoorn: “Stichting Netwerk is een belangrijke partner die goed is ingespeeld op inhoudelijke kwaliteit. De professionals zijn niet bang voor verandering en zijn goed in staat om deze opleiding te verbinden met de praktijk.”

Over Stichting Netwerk
Stichting Netwerk bouwt als Hoornse organisatie voor het welzijnswerk, de wijkcentra en peuterspeelzalen mee aan de sociale infrastructuur van Hoorn en is de verbindende schakel tussen individu, omgeving en samenleving. Stichting Netwerk biedt vele activiteiten die zijn gericht op participatie, ontwikkeling, ontmoeting en preventie en veiligheid, met extra aandacht voor degenen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. www.netwerkhoorn.nl.

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow