Leerlingen Wognumse Hieronymus wensen Shalisa succes

Share Button


Wognum – Shalisa van der Laan is al een week in de Bulgaarse hoofdstad Sofia, Morgen is de grote dag. Dan staat de Wognumse in de finale van het Junior Eurovisie Songfestival. Met haar liedje ‘Million Lights’ zal ze proberen de harten van de miljoenen kijkers te veroveren.
Vandaag stapten veertig fans op het vliegtuig om de jonge zangeres te ondersteunen. De leerlingen van Shalisa’s oude basisschool Hieronymus in Wognum gaan ook zeker kijken morgen, maar dan op televisie. De hele school is fan en kan het liedje uit hun hoofd meezingen.

Lees ook: Shalisa maakt zich op voor finale Junior Songfestival

De kinderen hopen natuurlijk dat ze eerste wordt. Dat is alleen mogelijk als ze genoeg stemmen uit andere landen krijgt, want vanuit Nederland mag niet op Shalisa worden gestemd.

Nansi, een leerlinge van de school, heeft er alle vertrouwen in: “Shalisa, ik weet dat je het kunt, want je hebt een prachtige stem. Ik hoop dat je gaat winnen!” Een ander meisje, Isis, vindt het jammer dat ze niet op Shalisa mag stemmen: “Shalisa doe je best. Ik kan niet op je stemmen, maar ik hoop dat je het heel goed doet.”

De finale is morgenavond om 19.30 uur te zien op NPO 3.

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow