La Luna met Caminante in ‘t Kerkhuys

Share Button

Spanbroek – La Luna hoeft bij de liefhebbers nauwelijks meer introductie. Al jaren weet deze worldpop-groep te overtuigen, te boeien en te betoveren met haar eigenzinnige mix van fado, chanson, pop en jazz. Met passie, emotie en spelplezier voeren zangeres Helen Botman en haar groep u mee in magische muzikale avonturen.

Het jongste programma heet ‘Caminante’ en is vernoemd naar La Luna’s nieuwe album, dat eind 2015 verschijnt. De tekst van de titelsong is ontleend aan een gedicht van de Spaanse dichter Antonio Machado en door La Luna op muziek gezet, een aanpak die de groep eveneens met succes toepaste voor eerdere albums als Harmoniepark en La Route Lilas.

De caminante (Spaans voor wandelaar) in het gedicht loopt geen vooraf uitgestippelde route. Zijn weg is niet bepaald, en vormt zich al lopend. Achter de wandelaar tekent zich het pad af, vóór hem ligt het avontuur. Deze uitdagende gedachte vormde de leidraad voor het nieuwe programma én de cd. Het resultaat daarvan beleeft u op zaterdag 9 januari als La Luna u meeneemt op een muzikale reis langs de gloednieuwe songs van ‘Caminante’; daarnaast hoort u uiteraard een aantal favoriete liedjes uit vorige programma’s, die voor deze tour in een geheel nieuw jasje zijn gestoken. Hartstochtelijk muzikaal genieten met La Luna!

‘t Kerkhuys, Spanbroekerweg 37, Spanbroek Zaterdag 9 januari 2016 Aanvang 20:30 uur (deur open vanaf 20:00 uur)

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow