Kinderen zoeken gouden kruidnoten

Share Button

974103969-65cc1299

Medemblik – Stoere Piet is in paniek. Kinderen in Medemblik helpen hem zoeken naar de gouden kruidnoten die hij per ongeluk tussen de gewone kruidnoten stopte. Sinterklaas heeft de gouden kruidnoten nodig om cadeautjes te kopen voor de kinderen. Ze moeten echt gevonden worden vòòr de intocht van Sint en zijn pieten op 14 november. Sinterklaas weet hier overigens niets van en Stoere Piet wil dat ook graag zo houden!

Intocht
Wiebertje Klob gaf afgelopen week het startsein van de gouden kruidnoot-actie op de basisscholen in Medemblik. Zij vertelde over de verdwenen gouden kruidnoten die Sinterklaas nodig heeft. Ook heet zij de Sint welkom als ‘nieuwe reporter’ tijdens de sinterklaasintocht op 14 november op de kade van de Oosterhaven.

Gouden Kruinoot
De gouden kruidnoten belandde in de zakjes van de MEVO winkeliers. Wie helpt Stoere Piet door een zakje te kopen bij de winkels? Deze zijn te herkennen aan de poster van de gouden kruidnoot. Wie een zakje koopt met een gouden kruidnoot, krijgt van Stoere Piet een VIP behandeling bij de intocht. Zakjes met kruidnoten zijn eveneens naar de voedselbank gebracht. Zo krijgen deze kinderen ook een kans om een VIP-middag te winnen. In het zakje vind je nadere instructies, mocht je een gelukkige vinder zijn.

Wat staat de VIP’s van Sinterklaas te wachten? Deze kinderen zitten vooraan, doen actief mee tijdens de intocht en rijden in de Citytours mee met de pieten naar het feest van Sinterklaas in Kasteel Radboud. Daar krijgen ze bovendien een ‘Meet en Greet’ met Sinterklaas en Coole Piet Diego.

De kaartverkoop is gestart voor het Sinterklaasfeest op Kasteel Radboud 14 november van 16.30-17.30 uur. Kaartjes à 2 euro 50 zijn verkrijgbaar bij het Bakkerijmuseum en het FunFestijn. Ze zijn beperkt verkrijgbaar!

Meer informatie is te vinden op stemmedemblik.nl/degoudenkruidnoot.

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Inline
Inline
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow