Kerstcross Opmeer een sportieve uitdaging

Share Button

Opmeer – Tweede Kerstdag is een dag van samenzijn. Voor velen ook een moment om met elkaar een sportieve uitdaging aan te gaan.

KerstCrossDe Kerstcross biedt hier alle mogelijkheden toe. Zo is er volop keuze aan afstanden, uiteenlopend van 0,8 km voor de jongste deelnemers tot de 10 km voor de trimmers en hardlopers.

Voor iedereen zit er wel een geschikte afstand bij. De Kerstcross is hiermee dan ook bij uitstek een hardloopevenement voor families en vriendengroepen. De aantrekkingskracht van de Kerstcross zit tevens in het afwisselende parcours, dat dwars door het Westfriese landschap gaat en deelnemers langs pittoreske molens en boerderijen voert.

Dit jaar staat het Noord-Hollands Crosskampioenschap weer op het programma. De eerste Noord-Hollanders met de Nederlandse nationaliteit bij de mannen (10 km), vrouwen (5 km) en de junioren voor de jongens en meisjes (5 km) mag zich een jaar lang NH Crosskampioen noemen.

De wandeltocht staat zoals ieder jaar weer volop in de belangstelling en ook dit jaar verwachten we weer een groot aantal deelnemers. Gekozen kan worden voor 5, 10 of 15 km. Heeft u nog niet eerder deelgenomen aan de wandeltocht? Waag een poging, laat u verrassen en ervaar zelf waarom er met veel lof over de wandeltocht wordt gepraat!

Meer informatie hierover kunt u terugvinden in de folder en op www.kerstcross.nl onder de rubriek inschrijving.

Op de dag zelf bent u vanaf 9.00 uur welkom op het terrein van voetbalvereniging VVS’46 aan de Spanbroekerweg 120A.

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Inline
Inline
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow