Illegaal gegokt Cafe Hoorn

Share Button

Illegaal gokken

Hoorn – In een café aan de Dubbele Buurt werd illegaal gegokt. Dat kwam aan het licht tijdens een gerichte handhavingsactie.

Tijdens een gezamenlijke handhavingsactie van de politie de Kansspelautoriteit, de Belastingdienst en de gemeente Hoorn is vastgesteld dat er bij een café aan de Dubbele Buurt illegaal gegokt werd. De twee gokapparaten die hiervoor werden gebruikt zijn in beslag genomen en de eigenaren worden vervolgd.

De politie, de Kansspelautoriteit, de Belastingdienst en de gemeente Hoorn hebben op woensdag 30 september naar aanleiding van eerdere signalen en controles een gezamenlijke handhavingsactie uitgevoerd bij twee horecagelegenheden in Hoorn.

Bij een café aan de Dubbele Buurt werd vastgesteld dat er illegaal gegokt werd op voetbalwedstrijden. De politie heeft de gokapparaten voor strafrechtelijk onderzoek in beslag genomen.

Het Openbaar Ministerie gaat over tot strafrechtelijke vervolging en de Belastingdienst doet ook nader onderzoek.

Naast het illegaal gokken werden ook verschillende andere overtredingen geconstateerd, waaronder overtreding van voorschriften in de exploitatievergunning, het niet naleven van het rookverbod en overtredingen van de brandveiligheidseisen.

De gemeente Hoorn onderzoekt nog welke sancties hiervoor opgelegd gaan worden.

Bron: Gemeente Hoorn

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Inline
Inline
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow