Met extra 15.000 Euro Hoornse Stadsfeesten gered

Share Button

Hoornse StadfeestenHoorn – Afgelopen woensdag opende het Noordhollands Dagblad met het nieuws dat er na 17 jaar een einde komt aan de Hoornse Stadsfeesten. Volgens de Stichting is in het interview met de krant uitdrukkelijk naar voren hebben gebracht, is volgende uiteindelijk niet in de berichtgeving opgenomen.

 

Lees ook: Bezuinigingen treft Hoornse Stadsfeesten

Een financieel gezonde situatie voor de Hoornse Stadsfeesten op de langere termijn wordt in onze ogen bereikt als de gemeente Hoorn en de betrokken horecaondernemers ieder afzonderlijk een jaarlijks bedrag van 7.500 euro extra beschikbaar stellen voor tenminste de komende drie edities (2016, 2017, 2018).

Lees ook: Red de Hoornse Stadsfeesten

De nuancering ontbrak in de berichtgeving van het Noordhollands Dagblad en leidde tot verwarring, zo maakte de stichting Hoornse Stadsfeesten op uit de talloze reacties. De nuancering ontbrak en de organisatie bracht dit naar voren in een extra persbericht.

Als aan de genoemde voorwaarden wordt voldaan, is de organisatie bereid om op 17, 18 en 19 juni 2016 op 15 verschillende locaties nieuwe talenten een podium te bieden tijdens het grootste gratis toegankelijke muziekevenement van West-Friesland.

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Inline
Inline
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow