Het nieuwe jaar begint met WogPop

Share Button

Wognum – In Jongerencentrum Everland in Wognum, wordt op nieuwjaarsdag ingeluid met WogPoP. De bands spelen zowel covers als eigen werk.

WogpopNo Offense, de veelzijdige punk/rockband uit Enkhuizen mag WogPoP ontsteken. Met klassieke covers van The White Stripes, Nirvana, Volbeat en eigen werk verzorgt de band een optreden.

De Wognumse band And Now Ladies and Gentlemen speelt niet alledaagse rockcovers van My Vitriol, Johan, Life Of Agony en Coldplay.

Rank & File uit Breda schrijft veel eigen werk. Inspiratie wordt gehaald uit maatschappelijke thema’s en persoonlijke ervaringen die met ruige raps en heavy beats energiek gebracht worden. Deze ‘crossover’ van rap en rock geeft een aparte sound die in deze tijd weinig te horen is.

Lakshmi maakt donkere electro pop en eerlijke pianonummers. Teksten over sigaretten en liefde, steden in de nacht, kunsten en dansen. Hiphopbeats, zweverige lijnen, donkere violen en heftige synths met piano.

Mr. Dark Horse brengt een avontuurlijke mix van melancholie met stevige rock. Invloeden komen voornamelijk uit de alternatieve en progressieve rock en grunge. De bandleden zijn afkomstig uit West-Friesland en Amsterdam.

De zaal gaat open om 16.00 en sluit om 23.00 uur en een entreekaartje kost 5 euro. Legitimatie is verplicht. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten.

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Inline
Inline
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow