Hart voor elkaar in Medemblik

Share Button

Hart voor ElkaarMedemblik – Medemblik komt dit jaar in actie voor Serious Request. In samenwerking met diverse ondernemers en het Rode Kruis Medemblik, wordt net als vorig jaar een ‘feel good’ event georganiseerd. Het Wapen van Medemblik biedt een podium voor een Serious Catwalk op zondag 22 november. Een feestelijke Fashionmiddag in het Wapenkwartier, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het goede doel van Serious Request.

Serious Request staat dit jaar in het teken van de stille slachtoffers van de oorlogs- en conflictgebieden. Kinderen en jongeren zijn bezig met overleven in plaats van zelfontplooiing. De next generation verliest hierdoor toekomstperspectief. Medemblik komt graag in actie voor deze kinderen. De samenwerking tussen de diverse winkeliers en het Wapen van Medemblik laat zien dat we hart hebben voor elkaar in deze wereld.

Zondag 22 november kan Medemblik zich opmaken voor o.a. een bezoek van de Modeboa’s. Deze buitengewone komische opsporingsambtenaren hebben de functie van handhaving openbare styling en orde. Het Wapen van Medemblik presenteert tussen 23 november en 24 december speciale Serious Request gerechten. De kok is al in goede doen om mooie ‘maels’ te bedenken. Alles voor het goede doel. Doet u mee? Voor meer info: www.hetwapenvanmedemblik.nl

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Inline
Inline
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow