Grof afval: Lever het in en WIN!

Share Button

REGIO – Vrijdag 9 oktober is de Dag van de Duurzaamheid. Ook het scheiden van grof afval is duurzaam. Want uw afval vormt de basis voor nieuwe producten. Lever daarom uw grof afval in op het afvalbrengstation Hoorn, Obdam, Middenmeer, Schagen.

Als u dat doet tussen zaterdag 3 en vrijdag 9 oktober 2015 maakt u kans op een Jamie Oliver keukenmachine of een Kobo e-reader. Klik hier voor de adressen en openingstijden van de afvalbrengstations.

Prijsuitreiking
Wanneer u uw grof afval samen met de actiekaart inlevert op het afvalbrengstation tussen zaterdag 3 en vrijdag 9 oktober, maakt u kans op een Jamie Oliver keukenmachine of een Kobo e-reader. De actiekaarten zijn verkrijgbaar bij de gemeentebalie en het afvalbrengstation. Vrijdag 9 oktober worden aan het einde van de dag de twee prijswinnaars getrokken. Op zaterdag 10 oktober is de prijsuitreiking op het afvalbrengstation. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Deelnemende gemeenten in West-Friesland
Inwoners van de gemeente Schagen, Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer, Stede Broec mogen deelnemen aan deze actie.

Afval scheiden. Samen halen we eruit wat erin zit.
Meer dan 70% van het grof afval dat het afvalbrengstation inzamelt, wordt hergebruikt. Zo wordt van een oude plastic tuinstoel weer een plastic speelgoedauto gemaakt en vind je een oude autoband weer terug in het kunstgrasveld  op een sportpark.

Bon: HVC

You May Also Like

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Inline
Inline
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow