Fright Night West-Friesland, durf jij het aan?

Share Button

Enkhiuzen – Op zaterdag 31 oktober vindt de eerste editie plaats van Fright Night West-Friesland. Een geweldig griezelig evenement in het teken van Halloween, dat in de Nieuwe Doelen in Enkhuizen gehouden wordt.

Het belooft een spectaculaire avond te worden met een griezelshow van Mentalist Nuno en zijn assistentes (bekend van de Uri Gellershow), waanzinnig mooie Halloween decors en enge figuranten als monsters, vampiers, duivels, griezelprinsessen en Magere Heijn.

De muziek wordt deze avond verzorgd door de monsterlijke dj’s Dos Santos, Dennis Italiander, Megagirl en de in de regio welbekende Techno dj Fury.

Hoewel niet verplicht, worden de gasten uitgenodigd om in hun meest griezelige outfit te verschijnen en het feest zo compleet te maken. De meest griezelige en mooie enge outfits maken zelfs kans op een leuke prijsje. Verder kun je jezelf ter plekke laten schminken of wonden laten aanmeten door de schminkers en Maid of Make-up artist Elvira.

De organisatie van Fright Night West-Friesland is in handen van Stec WF (Stichting Entertainment en Cultuur West-Friesland). Bekend van evenementen als Teddy4KWF en ‘t Halletje van Pop Bevrijdingsdag 2014.

De programmering en toegangsprijzen voor Fright Night West-Friesland zijn terug te vinden op:

Website: www.frightnight-westfriesland.nl

Facebook: www.facebook.com/frightnight

Fright Night West-Friesland:  zaterdag 31 oktober inde Nieuwe Doelen Enkhuizen

Aanvang is om 21:30 uur de show van Mentalist Nuno begint om 22:30 uur.

Entreeprijs €14,50 Deurverkoop 31 oktober:  Zolang de voorraad strekt!De voorverkoop van de Early bird tickets is voorbij!!!

(Dit is een 18+ evenement en legitimatie is verplicht!)

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Inline
Inline
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow