Eenhoornzegel voor 50-jarige damesbridgeclub Sans Atout

Share Button
Eenhoornzegel voor Bridgeclub
Eenhoornzegel voor Bridgeclub

Hoorn – Damesbridgeclub Sans Atout heeft een Eenhoornzegel van 500 euro ontvangen ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan. Wethouder Ben Tap bracht de club een bezoek op dinsdag 13 oktober en verblijdde de dames met het zegel.
Sans Atout
Sans Atout is opgericht in januari 1965 door de dames Ridderikhof en Van Dijk, leden van de Nederlandse Vereniging van Huisvrouwen. Ze zijn destijds in Hotel De Doelen gestart. Tegenwoordig komen de 50 leden van de club iedere dinsdag tussen 13.15 en 16.30 uur bij Chez Dick aan het Ramen om te bridgen in zowel de A- als de B-lijn. Concentratie tijdens het spel staat net als gezelligheid centraal. ‘Sans atout’ betekent ‘zonder troef’. Nieuwe leden zijn altijd welkom en kunnen zich aanmelden bij het secretariaat van de club (Mirjam Krijnen, 0229-237018).

Waardering
Als waardering voor het vele vrijwilligerswerk in de stad, komen verenigingen en stichtingen die een jubileum van 25, 50, 75, 100 jaar enzovoorts vieren in aanmerking voor een Eenhoornzegel. Men moet dan wel ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel en het jubileum kenbaar maken bij de gemeente.

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow