Dronken snorfietser twee keer op één avond aangehouden

Share Button

DEN HEDLER De politie heeft zaterdagavond een dronken snorfietser twee keer op één avond aangehouden.

Dat meldt de politie op Facebook. Agenten zagen de man rond 20.15 uur uit een café aan de Marsdiepstraat komen en meteen op de snorfiets stappen. Door de slingerende rijstijl van de man, kregen de agenten het vermoeden dat de man te diep iets te in het glaasje had gekeken.

De politie heeft de man meegenomen naar het bureau waar hij 615 ug/l blies op het ademanalyse apparaat. Dit is ongeveer drie keer de toegestane hoeveelheid waarbij men nog mag rijden.

Het rijbewijs van de man is ingevorderd. De man zal zich binnenkort bij de rechtbank moeten verantwoorden voor zijn gedrag. De agenten drukten de man op het hart niet opnieuw te gaan rijden, omdat hij nog steeds onder invloed was en hij een rijverbod had gehad.

Nog geen 5 minuten nadat hij was heengezonden zagen de aganten hem wederom op zijn snorfiets rijden op de Annie Romein-Verschoorlaan in Den Helder. Hij werd wederom door de politie aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol, maar nu ook voor het rijden met een ingevorderd rijbewijs en het rijden tijdens een rijverbod.

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow