Dronken bestuurder zonder rijbewijs gepakt in Den Helder

Share Button

Den Helder – Een 43-jarige automobilist zonder vaste woon- of verblijfplaats is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden op de Wormstraat.

Rond 01.30 uur zagen agenten een auto rijden op de Middenweg. De bestuurder kreeg een stopteken en moest blazen. Hij bleek teveel gedronken te hebben en kreeg hiervoor een proces-verbaal.

Even later troffen de agenten dezelfde auto aan in de Geulstraat en zagen hoe de snelheid verhoogd werd en te hard linksaf werd geslagen de Zuiderzeestraat in. De bestuurder had zijn voertuig niet onder controle en reed nadat hij de Wormstraat in was gereden tegen een stoeprand en raakte toen hij zijn auto corrigeerde twee geparkeerde auto’s in de flank.

Nu bleek de 43-jarige bijrijder achter het stuur te zitten. Deze man bleek niet alleen niet in het bezit van een rijbewijs te zijn, maar ook onder invloed van alcohol te zijn. Hij blies 705 ug/l. Dit is het dubbel van de toegestane hoeveelheid van 350 ug/l voor gevorderde bestuurders. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Inline
Inline
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow