De Haringhoppers maakt nieuwe prins bekend

Share Button

Harinhoppers logo

Enkhuizen – Carnavalsvereniging De Haringhoppers opent zaterdag 7 november het carnavalsseizoen. Deze avond wordt bekend wie, als opvolger van Prins Theodorus, de nieuwe prins van Haringdonk wordt.

Elk jaar kiest het bestuur een nieuwe prins gekozen. Het blijft tot het laatste moment het best bewaarde geheim van Enkhuizen. De avond begint met de installatie van de grootvorst, adjudant, raad van elf en de hofdames. Het hoogtepunt van de avond is om elf minuten over elf, wanneer de vermomde prins de zaal binnenkomt.

Zodra de vermomming is afgelegd en de naam van de prins bekend is, komt er een eind aan de spanning en kan het feest beginnen onder leiding van de nieuwe prins carnaval. De muzikale aankleding van deze avond wordt verzorgd door het duo Ron & Co en natuurlijk door de eigen hofkapel de Blaaskaken.

Nieuwsgierig naar de nieuwe prins?
Kom 7 november De Nieuwe Doelen. Aanvang 21.00 uur. Wie denkt te weten wie de nieuwe prins wordt kan de naam invullen en in de ton deponeren die in de Nieuwe Doelen staat. Dit kan tot 22.30 uur. De winnaar wint de rest van de avond vrij drinken.
Meer informatie: www.deharinghoppers.nl .

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow