Creatieve Wintermarkt in Obdam

Share Button

Creative markt

Obdam – De winter is in aantocht; voor menigeen een heerlijke tijd om in een warm huis op een comfortabele bank of aan de grote tafel mooie creaties te maken. Ook interesse in een leuke hobby? Of misschien meer in het resultaat van de door hobbyisten gemaakte spulletjes? Zondag 8 november wordt in dorpshuis De Brink aan Dorpsstraat 155 in Obdam de Creatieve Wintermarkt gehouden. De markt is open van 11.00 tot 16.30 uur en de entree is gratis.

De creatieve markt wordt ingevuld door allemaal hobbyisten die hier hun eigengemaakte spulletjes verkopen, maar ook laten zien. Dit alles in de sfeer van de winter, met een knipoog naar de kerst. Misschien is er wel een leuk decembercadeautje te vinden! Ook dit jaar is weer gezorgd voor een grote variatie in hobby’s. Er is onder andere te bewonderen: wolvilt, haken, zeepkettingen, kaarsen, creatieve schilderijen, patchwork, geëtst glas, vogeltaarten, poppen, klein brocante, bloemstukken, chutneys en houtdraaiers met demonstraties.

Snoepketting
De Brink zorgt voor een gezellig terras en tuincentrum De Boet voor een sfeervolle aankleding. Ook is dit jaar de nieuwe kapperszaak in Obdam, Care for Hair, sponsor van de Creatieve Wintermarkt. Kinderen tot en met twaalf jaar mogen gratis een snoepketting maken! Meer informatie is te vinden op www.creatievewintermarktobdam.nl.

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow