Contributie voetbal Koggenland stijgt fors

Share Button

logo-gemeente-koggenlandDe Goorn – De voetballers van Victoria O krijgen een verhoging van 65 euro per lid aan contributie en de Handballers van St. George krijgen maar liefst een verhoging van 85 euro voor hun kiezen.

Forse kritiek clubs in Koggenland
Het zijn ongekende stijgingen maar dat zijn wel de gevolgen van de bezuinigingen die de gemeente Koggenland doorvoert. Dat lieten de vertegenwoordigers van sportverenigingen maandagavond weten in hun betoog. Zij grepen de raadsvergadering aan om hun ongenoegen te uiten en dat ging er bij vlagen grimmig aan toe.

Onderhoud
De gemeente Koggenland gaat de komende jaren meer dan twee miljoen euro bezuinigen en de sportclubs gaan dat merken. Zo moeten voortaan zelf gaan bijdragen aan onderhoud van hun velden en en de huur van de accommodatie.

Volgens wethouder Caroline van de Pol (VVD) financiën zijn er al concrete afspraken gemaakt. ,,Er waren inderdaad clubs die niet wisten dat het besluit al genomen was. Dit is de slagroomtaart die bezuiniging heet en bij de verdeling ervan krijgt ieder een punt.”

Er was al meer kritiek op de bezuinigingen. Van onder meer: de Oranjevereniging, de KBO, toneel, kunst, amusement en de ijsclub.

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow