Cinekid & JT Bioscopen

Share Button

Cinekid

Hoorn – JT Bioscopen en Cinekid slaan de handen ineen om alle kinderen deze herfstvakantie een leuk en leerzaam filmbezoek aan te bieden. Er is een selectie gemaakt van vijf bijzondere kinderfilms en in het thema van ‘kijken met je handen!’ zijn er verschillende film gerelateerde workshops in de foyers van de bioscopen te volgen.

Cinekid On Tour is exclusief te zien in JT Hoorn. Tickets zijn verkrijgbaar via www.jt.nl/cinekid

Cinekid brengt bijzondere kinderfilms uit de hele wereld naar JT Bioscoop Hoorn. Voor de allerkleinste is er de film Mullewap waar muis op zoek gaat naar Wolkje, het schaap. In The Race wil het stoere meisje Mary autocoureur worden en de vijfjarige Sara kan in Het Vlindermeisje vliegen! In Max Minsky en ik wil Nelly later astronaut worden net als prins Eduard waarop ze super verliefd is. De Keeper van Liverpool gaat over Jo, die na de dood van zijn vader voor alles bang, zeker voor voetbal en meisjes. Kan het nieuwe meisje in zijn klas hier verandering in brengen?

Bij JT Bioscoop Hoorn zijn er verschillende leuke en leerzame workshops te doen. Zo kunnen kids een eigen 3D-bril knutselen of een kleurplaat maken die met een speciale app helemaal tot leven komt! Daarnaast worden er in een aantal bioscopen interactieve workshops georganiseerd. Voor het uitgebreide programma en tickets zie www.jt.nl/cinekid.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Inline
Inline
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow