Carnavalsgroep redt Oktoberfest Zwaag

Share Button

Okteberfest

Zwaag – Dat ze in Zwaag weten wat feesten is, moge mede door de grootste carnavalsoptocht boven de rivieren duidelijk zijn. Helaas hebben zij ook een groot verlies geleden door het Beiers Festival noodgedwongen stop te zetten door een sterk teruglopend animo.

Drie jaar terug heeft Café de Witte Valk daar op ingespeeld door een Oktoberfest te organiseren. Een kleinschaliger maar effectief feest wat de pijn wist te verzachten op het ontbrekende Beiers Festival. Nu ook daar de stekker uit wordt getrokken door een tegenvallend kaartverkoop springt carnavalsgroep De Nootgevallen, op eigen initiatief, in als laatste redmiddel.

“Mensen kopen op het laatste moment een kaartje waardoor de organisator niet weet waar hij aan toe is en op veilig speelt” stelt Stephan Bakker, één van de talenten van De Nootgevallen. “Door samen snel en groots op te treden hopen wij door enkel het voorcafé te benutten alsnog een geweldig feest te geven.” “De uitbater staat hier buiten, maar zal wel versteld staan door de opkomst” voegt Bakker daar lacherig aan toe.

Aanstaande zaterdag 10 oktober vanaf 20:30 in het voorcafé van de Witte Valk in Zwaag zal dus alsnog het feest uitbarsten! Ben je nieuwsgierig of heb je ook een beetje carnavalsbloed in je? Trek de lederhosen aan en kom langs! Entree is vrij!

Aanwezigheid graag kenbaar maken op: Facebook Pagina

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Inline
Inline
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow