Campagne McDonald’s voor Ronald McDonald Kinderfonds

Share Button

McdonaldsHoorn – De McDonald’s-restaurants in Hoorn en Enkhuizen houden in de decembermaand een donatiecampagne voor het Ronald McDonald Kinderfonds.

Vanaf deze week vraagt McDonald’s haar gasten om van hun bestelling een Kinderfondsbestelling te maken en vijftig cent extra te doneren. De opbrengst van deze campagne komt volledig ten goede aan het Ronald McDonald Kinderfonds.

Als familierestaurant weet McDonald’s als geen ander hoe belangrijk het is dat ouders en kinderen speciale momenten met elkaar delen. Daarom is McDonald’s al sinds de oprichting van het Ronald McDonald Kinderfonds nauw verbonden met dit goede doel. Van 1 tot en met 31 december vraagt McDonald’s haar gasten of zij van hun bestelling een Kinderfondsbestelling willen maken door vijftig cent te doneren.

Om als ouder(s) en kind samen weg te kunnen dromen en even niet te denken aan ziek zijn, heeft McDonald’s Het Grote Familie Voorleesboek gemaakt, in samenwerking met negen bekende Nederlands.

Het voorleesboek bestaat uit negen korte ‘droomverhalen’ die bedacht zijn door de populaire band MainStreet, tv-kok Hugo Kennis, kinderpopster Dirk Scheele, tv-presentator Klaas van Kruistum, tennisspeler Jacco Eltingh, actrice en presentatrice Yvonne Coldeweijer, zangeres Tyra Wiertz, bekend paardenliefhebber Jesse Drent en natuurlijk Ronald McDonald Kinderfonds-ambassadeur Yvon Jaspers.

Dit bijzonder boek is in december exclusief te koop via wehkamp.nl/kinderfonds voor tien euro. De volledige opbrengst van het boek gaat naar het Ronald McDonald Kinderfonds.

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow