Benefiet sinterklaasfeest Twinkle Stars

Share Button

Benefiet Sinterklaasfeest

Medemblik – Tegenwoordig leeft één op de negen kinderen onder de armoedegrens in Nederland. Een kind denkt al snel dat hij niet lief is geweest als de Sint hem/haar overslaat. Voor die kinderen zet Stichting Twinkle Stars zich in.

De stichting verzorgt 18 november voor de vijfde keer een fantastisch benefiet sinterklaasfeest voor kinderen die op of onder de armoede grens leven in West-Friesland, zodat ook zij pakjesavond vieren. De Sint komt ook dit jaar met Diego, de Coolste Piet van Nederland, Piet Pablo en vijftig andere pieten. Een programma vol theater, zang, doe-activiteiten, koekjes en onbeperkt limonade drinken.

Voor de aangesloten gezinnen bij Twinkle Stars is de entree voor het feest gratis. Aanmelden tot 15 november via www.stichtingtwinklestars.nl. Bekijk hier ook de voorwaarden. Meer gezinnen kunnen zich aanmelden voor dit feest.

Kaarten kosten 8 euro voor kinderen tot en met 12 jaar en 6 euro 50 voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar. Bestellen via www.stichtingtwinklestars.nl. De opbrengst voor de kaartverkoop is voor het doel van Twinkle Stars.

Vrijwilligers, sponsors en donateurs zijn van harte welkom. Bekijk de mogelijkheden op bovenstaande website of neem contact op met Sabina Zondag, tel. 06-23385114. Hulp is hard nodig!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Inline
Inline
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow