AZOV speelt Legally Blonde

Share Button

Legally-Blonde-Web-Logo

Abbekerk – Het theaterseizoen is begonnen en dat betekent dat de komende productie van Musicalvereniging Abbekerk (AZOV) steeds dichterbij komt.

De première vindt plaats op zaterdag 24 oktober om 20.15 uur in Theater De Nieuwe Haven, Burgemeester P. Kromplein 6 in Abbekerk. De matinee begint 25 oktober om 14.00 uur. AZOV voert 30 en 31 oktober Legally Blonde op om 20.15 uur.

Musicaluitvoering
Legally blonde is het verhaal van de blonde Elle Woods. Zij leeft een zorgeloos leven in het zonnige Beverly Hills. Ze heeft hippe vrienden, draagt de laatste designerfashion en heeft het coolste vriendje van haar highschool, Warner Huntington III.

Totdat hij haar tegen alle verwachtingen in dumpt! Hij vindt haar te dom en te blond en ze schaadt daarmee zijn toekomst. Elle neemt het heft in haar perfect gemanicuurde handen en volgt hem naar Harvard. Legally Blonde is jong, hip, blond en barst van de glamour en bling bling!

Het artistieke team bestaat uit: Ineke de Geus – regie, Gebrand van Kolk – muzikaal leider met het Maatjes Orkest en Sanne Tuijl verzorgt dit keer de choreografie.

Wie Myrena en haar musical collega’s wil zien schitteren, kan kaartjes bestellen via www.azov.nl ( kaarten kosten 16 euro 50 ) Mis deze voorstelling niet! Het is zeker de moeite waard om heen te gaan.

De finale voorstelling is inmiddels uitverkocht.

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Inline
Inline
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow