Adoptie Anneke de Groot door Bedrijfsleven

Share Button

adoptie sew

Nibbixwoud – “Dit doe ik alleen voor mijn familie”, zei Mevr Hoying Wu-Cheung van Resturant Soya, maar ook van Hotel Restaurant Petit Nord, en daarmee doelde ze op de bijzondere betrekkingen met de familie de Groot.

De energieke ondernemer in de Hoornse horeca had tegen Anneke gezegd, dat zodra ze deel zou uitmaken van de selectie ze in ieder geval haar telg zou adopteren, en Anneke was dan ook de eerste die in de uitwedstrijd tegen VOC in haar bedrukte inloopshirt aan de warming up begon.

Anneke gaat natuurlijk geweldig in het 1e en is alleen maar bezig om beter te worden en ze is niet meer weg te denken uit de selectie, en dus hebben we met Mevrouw Hoying afgesproken dat we met elkaar in gesprek zijn en in de loop van het seizoen eens rustig gaan bekijken wat er verder nog voor sponsormogelijkheden zijn.

Ons doel is om Petit Nord / Soya te zijner tijd toe te voegen aan de businessclub, dus voor ons ligt er ook een uitdaging. Gaat u gerust eens kijken waartoe de “familie” in Restaurant Soya in staat is op culinair gebied, dit is echt een ware belevenis.

Bron: SEW

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Inline
Inline
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow