Achtlandendag in de Bonte Veer

Share Button

bonteveer logo

Enkhuizen – Welwonen presenteert – in samenwerking met vrijwilligers en sponsors – zaterdag 7 november de jaarlijkse multiculturele happening in de Bonte Veer. Het welzijnswerk schenkt de opbrengst van dit achtlanden- evenement aan stichting Mariposa-Peru uit Velp, die zich inzet voor de meest arme kinderen in Peru.

In en rondom het wijkcentrum en eetcafé kunnen bezoekers kennismaken met Peru, India, Sri Lanka, Polen, Italië, Turkije, Indonesië en Nepal. Er worden bijzondere gerechten en typische lekkernijen verkocht en er zijn toepasselijke muziek en dans.

Ook kunnen bezoekers een gokje wagen in de loterij waarmee prijzen te winnen zijn. Speciaal voor kinderen zijn er ook verschillende creatieve activiteiten en een speurtocht.

De gehele opbrengst van het evenement gaat naar Mariposa-Peru, een kleine stichting die in 2006 is opgericht door Femke Arends en verschillende projecten op het gebied van onderwijs, huisvesting en gezondheidszorg ondersteunt.

Bonteveer

Zo zorgt de stichting er onder andere voor dat arme kinderen in de hoofdstad Lima een goed ontbijt krijgen en dat kleuters in Cajamarca, een plaats in het Andesgebergte, naar de kleuterschool kunnen.

Meer informatie over de stichting: www.stichtingmariposaperu.nl.

Iedereen is 7 november tussen 15.30 en 19.30 uur van harte welkom in de Bonte Veer aan de Wielewaal 1 in Enkhuizen.

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Inline
Inline
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow