40MM heeft mooi bedrag bij elkaar gelopen

Share Button

40mm na hemelvaart

Venhuizen – De wandelaars van de 42e 40MM sponsorwandeltocht hebben een prachtig bedrag bij elkaar gelopen van € 96.242-. Nu het sponsorgeld nagenoeg allemaal binnen is en de projectaanvragen zijn geteld is het tijd voor de jaarlijkse verdeling, dit wordt gepresenteerd door het bestuur van de 40MM aan alle projectgroepen in de verdeelvergadering. Het sponsorgeld wordt dit jaar verdeeld over 146 sponsoraanvragen (142 reguliere en 4 éénmalige projecten).

Gemiddeld hebben de wandelaars dit jaar per persoon iets meer geld bij elkaar kunnen brengen, na de verrekening van de kosten voor de wandeling leidt dit tot een mooie uitkering van €560 per project, daarnaast zijn er extra uitkeringen voor een totaal bedrag van € 3.545 aan de WWW-deelnemers. Het bedrag wordt in December overgemaakt aan de diverse projecten. Hiermee kunnen de doelstellingen van de in totaal 146 kleinschalige projecten in ontwikkeling landen worden behaald!

Besteding sponsorgelden
De 146 projecten besteden het sponsorgeld aan lokale, kleinschalige projecten. Als voorbeeld, in Kenia wordt het geld besteed aan het bouwen van een nieuw school voor weeskinderen. In Nepal worden de leefomstandigheden van gehandicapte mensen verbeterd door hun onderdak en een opleiding te geven, na de aardbeving van begin dit jaar is dat een zeer welkome bijdrage. Veel bijdragen zijn daarnaast voor weeskinderen, gebouwen en rehabilitatiecentra. allemaal structureel georiënteerde projecten die de toekomst verbeteren voor de minder bedeelden in onze wereld.

Website
Voor een overzicht van alle werkgroepen uit heel West-Friesland en de verschillende projecten kunt u tevens kijken op onze website www.40mm.nl. U ziet tevens het nieuws en zo mogelijk foto’s welke wij van de verschillende projecten ontvangen. Ook kunt u op onze site begin volgend jaar wederom digitaal inschrijven voor de wandeling en de routes bekijken waaronder een aantal zeer mooie korte routes!

Volg ons ook op facebook en kijk voor alle foto’s (wellicht sta je er ook op!) van de 42 40MM op www.40mm.nl

40MM – springlevend !
Een groep vrijwilligers , die bestaat uit enthousiastelingen van diverse werkgroepen en bestuursleden is al druk bezig om de 43e wandeling in 2016 weer tot een groots succes te maken. Door onder andere speciale korte routes gaan we er vanuit dat er meer ouders en kinderen gestimuleerd worden om te genieten van het wandelen in het prachtige West-Friese landschap in het teken van ontwikkelingswerk voor andere kinderen.

Bij het meewandelen geld ook ‘meedoen is belangrijker dan uitlopen’, dus een klein stukje wandelen is al prima! De 40MM is er om de saamhorigheid te bevorderen met alle mensen in de minder bedeelde landen. Alle betrokkenen (wandelaars, sponsors, vrijwilligers) doen hier graag een stapje meer voor. Ook goed om te weten is dat alle activiteiten die ontplooid worden gedaan worden door vrijwilligers, ook zij zorgen voor direct contact met alle projecten zodat er niets aan de strijkstok blijft hangen. Heb jij of jouw bedrijf interesse om iets voor de 40MM te betekenen, neem dan even contact op via onze website!

Om alvast in de agenda te zetten: de 43e 40MM : zaterdag 7 mei 2016. We hopen u weer in grote getallen te mogen begroeten!

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow