40 jaar RSG Enkhuizen

Share Button

logo40jaar

Enkhuizen – De afgelopen week is het 40-jarig bestaan van de RSG Enkhuizen door leerlingen uitgebreid gevierd met 3 dagen geen les maar (sport-)workshops, cabaret, (personeels-)toneel en de talentenwedstrijd RSG Got Talent.

Voor de oud-leerlingen en (oud-)personeelsleden vindt op zaterdag 10 oktober een feestelijke reünie plaats. De jaargroepen van de afgelopen 40 jaar kunnen elkaar ontmoeten in de verschillende lokalen. In de centrale aula zal een dj met jaren 80 en 90 muziek een knaldisco verzorgen.

Dit wordt afgewisseld met miniconcerten van West-Friese held Menno Bruin. In de rest van het gebouw kan men rustig (en onder het genot van een drankje) met elkaar bijpraten. Ook is er een lokaal ingericht waar overleden leerlingen en docenten herdacht kunnen worden.

De kosten voor de avond bedragen (net als 5 jaar geleden) €10,- per persoon. Inmiddels zijn er meer dan 900 aanmeldingen. Er is maximaal ruimte voor 2000 reünisten.

Aanmelden voor de reünie kan via de link op www.rsg-enkhuizen.nl of rechtstreeks via www.t6h.nl/reunie. Contact kan via: reunie@rsg-enkhuizen.nl

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Inline
Inline
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow