12 jaar cel geëist voor Killer Woman

Share Button

Handboeien

Alkmaar – De dertigjarige Margit H uit Andijk had vorig jaar wel een heel doordacht plan om haar man om het leven te brengen. Ze probeerde tijdens een seksspelletje haar echtgenoot te vermoorden. Maar dat mislukte en dat komt haar nu duur te staan. Het OM eist vandaag twaalf jaar tegen de vrouw.

De rechtbank in Alkmaar sprak vandaag van een “geniepige en uitgekookte actie”. Tijdens het seksspelletje blinddoekte ze haar man en bond ze hem vast. Daarna sloeg ze hem met een ijzeren staaf bewusteloos en begon ze op hem in te steken met een mes. Hij overleefde de bizarre moordpoging en lag een maand op de intensive care.

Volgens het Openbaar Ministerie had H. het idee niet zelf bedacht. Ze haalde de inspiratie voor de moord uit het boek ‘You Belong To Me’ van Karen Rose. In deze thriller staat het misdrijf precies in omschreven. Erg creatief is de killer woman dus niet.

In maart van dit jaar eiste het OM al en dezelfde straf tegen H. maar de rechtbnk besloot een tussenvonnis naar het Pieter Baan Centrum te sturen. Ze zou volgens de psycholoog geheugenverlies hebben. Haar advocaat vroeg vrijspraak vanwege overmacht, ze zou maanden geterroriseerd zijn door haar echtgenoot en hem daarom om het leven willen brengen.

You May Also Like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Inline
Inline
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow